Domžalčani nadaljujejo s podaljševanjem pogodb z nosilci igre vodilnega moštva Prve lige Telekom Slovenije. Benjaminu Morelu, Zeniju Husmaniju, Nejcu Skubicu in Urošu Korunu se je pridružil še Darko Zec, ki je dogovor podaljšal vse do konca sezone 2016/17.


“Številna podaljšanja pogodb v zadnjem tednu so dokaz, da so rezultatski cilji v spomladanskem delu sezone in tudi v prihodnosti najvišji. V drugem delu sezone želimo ponoviti jesenske predstave in videli bomo, če smo sposobni vztrajati na vrhu vse do konca. Vesel sem, da bo ekipa v večini ostala nespremenjena, saj se odlično razumemo. Vsako moštvo potrebuje dolgoročno okostje in v Domžalah to imamo,” je za klubsko spletno stran dejal po podaljšanju pogodbe dejal Darko Zec. 25-letni Ljubljančan je član kluba že vse od leta 2005, ko se je preselil iz Olimpije, v tem času pa je v dresu Domžal odigral 130 prvoligaških nastopov, kar ga uvršča na osmo mesto klubske lestvice, v osmih sezonah pa se je podpisal pod pet zadetkov. V letošnji sezoni je v rumeno-modrem dresu odigral devet tekem, kar je tudi posledica tega, da se je ekipi priključil sredi prvega dela sezone, potem ko ni našel kluba v tujini.

Novega podaljšanja pogodbe se je razveselil tudi športni direktor Matej Oražem, ki ima v teh dneh veliko dela: “Darko je naslednji v vrsti nosilcev naše ekipe, s katerimi smo želeli in uspeli podaljšati pogodbo. Ti igralci zagotavljajo rast in razvoj naše ekipe v prihodnjih letih, obenem pa so zgled za mlajše, ki še prihajajo. Darko ima v članski ekipi Domžal najdaljši staž in veseli smo, da se bo naše plodno sodelovanje nadaljevalo tudi v prihodnosti.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…