Ranko Stojić, športni direktor Olimpije, tudi po predstavitvi trenerja Marka Nikolića nadaljuje s serijo podaljševanj pogodb. Po Aleksandru Šeligi, Nemanji Mitroviću, Darijanu Matiću, Niku Kapunu in Arisu Zarifoviću je nov dogovor z zmaji sklenil še Kenan Bajrić.


Bajrić se je kot šestnajstletnik k Olimpiji iz vrst Interblocka skupaj v paketu s Filipom Valenčič in Antoniom Mlinarjem Delameo preselil pred začetkom sezone 2011/12, je danes podpisal pogodbo, ki se bo iztekla s koncem junija 2019. “Kenan Bajrić je eden od najbolj talentiranih nogometašev v Sloveniji, ima izjemne telesne predispozicije in premore ogromno tehničnega znanja. Je vsestranski igralec, ki lahko igra na več igralnih mestih. Veseli me, da imajo naši mladi igralci popolno zaupanje v strokovno vodstvo in obljubljamo, da se bomo tudi v prihodnje trudili za njihov uspešen nadaljnji razvoj. Pred Bajrićem je lepa nogometna kariera,” je po sklenitvi novega dogovora za klubsko spletno stran dejal Stojić.

Podaljšanja pogodbe je bil vesel tudi Bajrić, ki je za Olimpijo doslej odigral 65 ligaških tekem, prejšnja pogodba pa ga je na Olimpijo vezala še do začetka leta 2018. “Pred mano je nov velik izziv, da skupaj s soigralci dokažemo, da je Olimpija najboljše moštvo v slovenskem nogometnem prostoru. Podaljšanje pogodbe vidim kot nagrado za dosedanje dobro delo na treningih in tekmah. Z Olimpijo imam velike načrte,” je dejal mladi reprezentant Slovenije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Riera za Athletic: “Opravičilo navijačev. Ne potrebujem ga!”

V obširnem intervjuju za ugledni športni portal “The Athletic” je Albert Riera…