Za Aleksandra Radosavljevića po prihodu nove uprav v Olimpiji ni bilo več prostora. Bivši reprezentant Slovenije se je pred tedni vrnil v Celje, kjer je v preteklosti deloval že kot igralec, pri grofih bo skrbel za razvoj mladinske selekcije. Novo službo pa je našel tudi Darko Karapetrović, ki je z Radosavljevićem v minuli sezoni vodil zmaje, bivši strateg Olimpije se je preselil v Interblock.


Danes 39-letni Ljubljančan, ki je poleg številnih slovenskih klubov igral tudi v Avstriji in Srbiji, bo pri Interblocku vodil kadetsko selekcijo, ki jo je jeseni vodil Petar Džaferović, pred nadaljevanjem prvenstva pa zaseda dvanajsto mesto. “Vesel sem, da smo se dogovorili za sodelovanje. Pogrešal sem igrišče in komaj čakal, da začnemo. Interblock je v zadnjem desetletju ustvaril ogromno igralcev in želim si sodelovati v tej produkciji. Osnovno predstavo o ekipi imam, želim da fantje čim bolj napredujejo v naslednjih mesecih, ob tem pa bomo že opravljali selekcijo za prihodnjo sezono,” je za klubsko spletno stran dejal novi strateg kadetske selekcije, ki je po lanskem slovesu od Olimpije nazadnje deloval kot svetovalec pri petoligašu Mengo 28, ki bo v prihodnje tesneje sodeloval z nekdanjim prvoligašem.

Že nekaj časa v klubu, ki je slovenskemu nogometu ponudil nekaj odličnih nogometašev, nazadnje sta se v tujino prodala Andraž Šporar in Petar Stojanović, deluje Andrej Razdrh. Prav tako nekdanji trener članske ekipe Olimpije bdi nad nogometno šolo, ob tem pa vodi tudi mladinsko selekcijo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…