Ruski Terek, ki bo jutri popoldne gostoval v ljubljanskih Stožicah, bi se moral včeraj pomeriti z Udinesejem, a so pri moštvu iz Vidma dobro uro pred začetnim žvižgom srečanje odpovedali. Namesto člana Serie A je vskočila Gorica, ki se je na jugu Furlanije-Julijske krajine, natančneje v Lignanu, dostojno upirali ruskemu prvoligašu.


Goričani, ki jih jutri čaka še generalka pred nadaljevanjem sezone proti Celju, so zaigrali v nekoliko premešani zasedbi. Podobno pa velja zapisati tudi za Terek, ki se v kakovostnem ruskem prvenstvu trenutno nahaja na sedmem mestu lestvice. Četa goriškega stratega Mirana Srebrniča se je v prvem polčasu dobro kosala s favoriziranim nasprotnikom, saj sta nasprotnika na odmor odšla z začetnim izidom, v nadaljevanju pa je moštvo iz čečenskega Groznyja v novogoriško mrežo pospravilo tri zadetke.

V novogoriškem dresu je nastopil tudi Gianluca Franciosi, 25-letni Italijan iz bližnjega Trbiža se nahaja na preizkušnji.

TEREK GROZNY 3:0 GORICA
Gorica: Sorčan, Gregorič, T. Kavcic, Boben, Škarabot, Nagode, Johnson, Humar, Kapić, Marinič, Franciosi. Trener: Miran Srebrnič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…