Marko Nikolić je po vrnitvi s priprav v hrvaški Istri svojim varovancem namenil dva prosta dneva. Zmaji, ki so včeraj postali močnejši še četrtega zimskega novinca – izkušenega Miroslava Radovića – se bodo po napornih pripravah v Novigradu znova zbrali jutri, ko bodo s treningi nadaljevali v Spodnji Šiški.


“V vsakem trenutku smo skušali dati svoj maksimum – od igralcev, tehničnega osebja do strokovnega vodstva. Veseli me predvsem to, da je zadnja tekma z Zrinjskim pokazala določeno stabilnost in kompaktnost v fazi obrambe. Verjamem, da bomo imeli do uvodnega srečanja s Koprom še dovolj časa tudi za napredek v fazi napada. Počasi se stvari postavljajo na svoje mesto, tako da sem zadovoljen z opravljenim delom v Novigradu,” je priprave v Istri za klubsko spletno stran ocenil ljubljanski strateg Nikolić. Srbski strokovnjak naj bi jutri pozdravil tudi rojaka Radovića, ki je z vodstvom Olimpije sklenil enoinpolletni dogovor, dolgoletni član varšavske Legie pa bi se lahko privržencem Olimpije predstavil na eni od dveh pripravljalnih tekem, ki ju bodo Ljubljančani odigrali do nadaljevanja državnega prvenstva: “Do začetka drugega dela državnega prvenstva bomo odigrali še dve močni preizkušnji, ki bosta pokazali, kako dobro smo pravzaprav trenirali v tem zimskem pripravljalnem obdobju.”

Kot je znano že nekaj časa, se bo Olimpija v soboto pomerila z Žilino, trenutno četrto ekipo slovaškega prvenstva, nasprotnik v generalki pred uvodnim pomladanskim srečanjem s Koprom pa vsaj za zdaj javnosti še ni znan.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Video: Domžalčani v zaključku tekme ostali brez zmage proti srbskemu prvaku

V Stožicah so nogometaši Domžal odigrali novo v vrsti poletnih pripravljalnih tekem, tokra…