V domžalskem taboru pilijo še zadnje podrobnosti pred sobotnim gostovanjem v Velenju, kjer bodo rumeni pričeli spomladanski del sezone. Pri dvakratnem državnem prvaku ne skrivajo, da bi bili ob pokalnem finalu zadovoljni tudi s tretjim mestom, saj jih precej bolj kot lestvica zanima igra.


Vsaj v uvodnem delu nadaljevanje sezone bo imel Simon Rožman nekaj težav s sestavo začetne enajsterice. Že nekaj časa je jasno, da za moštvo ne konkurirata Juninho in Alexandre Kombi, ki sta si pred tedni poškodovala koleno. Za nastop v Velenju je vprašljiv Jure Balkovec, dvoboj z Rudarjem pa bo zagotovo izpustil tudi Elvis Bratanović, ki je pred dnevi prestal operativni poseg slepiča.

Napadalec pa ni edini, ki mu je pred nadaljevanjem sezone ponagajal slepič, daljše okrevanje po enakem posegu čaka tudi otroka domžalskega kluba, Gabra Dobrovoljca. Branilec rumenih je jeseni izpustil tri srečanja, spomladi jih bo prisiljen še nekoliko več. “Prva operacija v karieri in še to je odstranitev slepiča… Upam, da bom čim manjkrat oblekel to pižamo,” po operativnem posegu sporoča 24-letni Domžalčan.

Rožman je tako ostal pri dveh osrednjih branilcih, a lahko ob Denisu Haliloviću in Mihi Blažiču v osrčju zadnje vrste igra tudi Žan Žužek.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znan je začetek nove sezone

Znan je potek ter urnik za novo sezono klubskega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Prvi …