Mariborčani, ki bodo v prihodnjih tednih znova naskakovali uvrstitev v skupinski del Lige prvakov, s pripravami na novo sezono uradno začenjajo prihodnji teden, a to ne pomeni, da Ljudski vrt sameva.


Danes je s treningi pričela skupina petnajstih nogometašev, predvsem mlajših članov vijoličaste zasedbe, ki v minuli sezoni niso nosili glavnega bremena. Strateg vijolic Ante Šimundža je na uvodnem treningu pozdravil Amirja Derviševića, Alena Ploja (vrnil se je iz posoje pri Celju), Dejana Trajkovskega, Roka Sirka, Luko Zahovića, Petra Stojanovića, Daniela Vujčića, Mateja Filipovića, Žana Vidica, Dina Hotića, Emirja Dautovića, Damjana Vukliševića, Žigo Živka, Biana Paula Šauperla in Ranka Moravca, ki so vadili v telovadnici pod vzhodno tribuno in na pomožnem igrišču Ljudskega vrta.

“V Ljudskem vrtu ni več miru, čaka nas izjemno zahtevna in naporna sezona. Medtem, ko igralci, ki so bili bolj obremenjeni v celotni sezoni, vadijo v domačem okolju po programih, ki so jih prejeli v klubu, se je skupina mlajših igralcev danes zbrala na prvem treningu. V tem tednu bomo veliko delali na fizični pripravljenosti, kar bo velikega pomena v naslednjih mesecih, ko nas čaka peklenski ritem,” je za spletno stran vijoličastih spregovoril Ante Šimundža, ki bo v naslednjih dneh lahko računal še na Marka Šulerja in Jean-Philippa Mendyja, ki je danes opravil še zadnjo v vrsti terapij za odpravo težav s hrbtom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…