S tekmami 27. kroga Prve lige Telekom Slovenije so prvoligaši zaključili s tretjo četrtino tekmovanja. Prihodnji vikend sledijo nove preizkušnje državnega prvenstva, še pred tem pa bo četverica klubov odigrala prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije, Domžalčani gostujejo v Kopru, Maribor gosti Celjane.


Z izjemo Celjanov, ki sicer imajo nekaj težav s poškodbami, bo ostala trojica zaradi prepovedi igranja zaigrala nekoliko oslabljena. Mariborski strateg Ante Šimundža bo na desni strani obrambe pogrešal Petra Stojanovića, ki je bil izključen v sobotnem obračunu na Bonifiki. V koprski vrsti je s srečanjem predčasno zaključil tudi mladi vratar David Adam, Koprčani, ki so v nedeljo posegli tudi po trenerski rošadi, pa bodo v tekmo krenili tudi brez Mitje Lotriča, ki bo počival zaradi parnih rumenih kartonov, ki ju je prejel v obeh četrtfinalnih obračunih z Goričani.

Najbolj oslabljeni bodo v tem pogledu Domžalčani, saj bo Luka Elsner pogrešal dva pomembna aduta. Darku Zecu, ki je bil izključen v sobotni tekmi z Olimpijo, se bo na tribuni pridružil tudi kapetan Nejc Skubic, ki mora prav tako počivati zaradi dveh parnih rumenih kartonov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…