Tudi Domžalčani so v današnjem popoldnevu predstavili prvega novinca med zimskim prestopnim rokom. Iz knežjega mesta se v Domžale seli Tilen Pečnik. 20-letni Korošec je z Domžalčani sklenil dveinpolletno pogodbo.


Pečnik, ki je nazadnje branil barve Celja, je krilni nogometaš, ki lahko igra tudi na položaju bočnega branilca, za grofe pa je vknjižil 28 zadetkov, ter enkrat zatresel mrežo nasprotnikov. Pred tem je Pečnik branil barve ravenskega Fužinarja, velenjskega Rudarja in Mislinje, prav tako pa je bil član vseh mladinskih reprezentančnih selekcij.

Kot je poudaril za uradno spletno stran domžalskega prvoligaša, so občutki ob podpisu pogodbe čudoviti: »Občutki ob podpisu pogodbe so zares čudoviti. Prihajam v izredno dobro organiziran klub, ki slovi po odličnem delu, o čemer sem se lahko prepričal že na lastne oči. Ko sem izvedel za zanimanje Domžal, nisem niti najmanj okleval pri svoji odločitvi. Moj cilj, da se v najkrajšem možnem času privadim na novo sredino in se dodobra spoznam s soigralci ter hkrati ponotranjim zahteve trenerja in njegovih najožjih sodelavcev. V Domžale prihajam z močno željo po napredku, s trdim delom pa si želim stopiti po poti številnih nogometašev, ki so v tem klubu naredili velik korak naprej.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpijo pestijo težave v obrambi

Olimpija, ki trenutno zaseda tretje mesto in ima pred zadnjim krogom točko naskoka pred Mu…