Miran Pavlin ni več strokovni sodelavec Maribora, so danes sporočili iz vodstva kluba. 63-kratni reprezentant Slovenije je v klub skrivnostno vstopil novembra leta 2011, iz kluba pa so takrat po nekaj tednih oziroma mesecih sporočili le, da je pomoč športnemu delu kluba, pomagal naj bi športnemu direktorju Zlatku Zahoviču. Kot glavni razlog za prenehanje sodelovanja med 41-letnikom in klubom iz mesta ob Dravi naj bi bila prevelika razdalja med Mariborom in Ljubljano, kjer sicer Pavlin živi in biva.


Direktor kluba Bojan Ban je bil z delom Mirana Pavlina zadovoljen, za klubsko stran pa je povedal naslednje: Miran je svoje delo opravljal dobro, odgovorno. Bili smo zadovoljni z njegovim prispevkom, skupaj smo veliko naredili. Toda vmes je razdalja postala prevelika ovira, bil je razpet med Ljubljano in Mariborom, tako da smo se skupaj odločili, da nadaljujemo vsak po svoji poti brez podaljšanja pogodbe. Miranu želimo veliko sreče pri prihodnjih izzivih, v Ljudskem vrtu pa bo vedno dobrodošel gost.”

Nekdanji kapetan in športni direktor Kopra in Olimpije, zaradi česar pri marsikaterem navijaču Maribora ni bil najbolj priljubljen, naj bi si privoščil krajši oddih, nato pa se bo lotil novih delovnih izzivov, še vedno pa ostal zvest nogometu.

Avtor: Peter Dominko

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

NZS podaljšala poletni prestopni rok

Na seji izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije (NZS) je bilo kar nekaj novosti in zani…