Mariborske težave na položaju desnega bočnega branilca se nadaljujejo. Vijolice so po odhodu Petra Stojanovića v zagrebški Dinamo ostale pri vsega eni rešitvi, ki pa ima precej težav z zdravjem. Matej Palčič še vedno ni nared za največje napore, še več, zaradi bolečin v kolenu je včeraj zapustil pripravljalno bazo v Beleku.


Primorec, ki je sicer ob začetku priprav na nadaljevanje sezone dejal, da so težave s kolenom že preteklost, se je vrnil domov, kjer bo nadaljeval s terapevtsko oskrbo in upal na čimprejšnjo vrnitev na igrišča, saj v trenutno zaradi bolečin ne more trenirati s polno obremenjenitvijo. “Občutki niso prijetni, toda drugače žal ni šlo. Soigralcem želim uspešno nadaljevanje priprav, zame pa je zdaj v ospredju želja po hitrem okrevanju, da bi se lahko znova pridružil ekipi, ko bom dobil dovoljenje zdravniške službe,” je ob slovesu od soigralcev dejal bočni nogometaš. Bivši mladi reprezentant Slovenije je zaradi težav s poškodbo kolena izpustil že dobršen del jesenskih obveznosti, ko je odigral zgolj štiri ligaška srečanja, precej preglavic z zdravjem pa je imel že sezono poprej.

Krunoslav Jurčić bo tako očitno prisiljen v krpanje luknje na desni strani obrambe, čeprav je šele sedemnajstletni Adis Hodžić na pripravljalnih tekmah pustil zelo dober vtis. Vseeno pa gre pričakovati, da se bo v vlogo desnega bočnega branilca znova prelevil Aleš Mertelj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Riera za Athletic: “Opravičilo navijačev. Ne potrebujem ga!”

V obširnem intervjuju za ugledni športni portal “The Athletic” je Albert Riera…