Podobno kot Krčani, so pripravljalno srečanje, že 26. v letošnji sezoni, včeraj popoldne odigrali tudi nogometaši Gorice. Sinje-modri so na osrednjem igrišču domačega Športnega parka gostili sosede iz Mirna, ki nastopajo v 3. SNL zahod.


Mirenci, ki jih vodi nekdanji novogoriški strateg Borivoje Lučić, so se v Novi Gorici v dobri luči, saj so se dobro zoperstavili zasedbi domačega trenerja Mirana Srebrniča, ki je na igrišče sicer poslal premešano zasedbo, v kateri je zaigrala tudi kopica igralcev mladinske selekcije. Vloga osrednjega junaka zmage z izidom 2:1 je pripadala Amarachiju Osujiju, saj je mladi Nigerijec prispeval oba zadetka. V 22. minuti se je izkazal z lepim zadetkom, v 50. minuti je podvojil prednost domače zasedbe. Častni zadetek za Mirence je dvajset minut pred koncem obračuna prispeval Luka Jerkič.

Goriško zasedbo nova pripravljalna tekma čaka že v soboto popoldne, Primorci bodo gostovali pri Hellas Veroni, zadnjeuvrščenem moštvu elitne Seria A.

GORICA 2:1 ADRIA MIREN
Osuji (22′, 50′); Jerkič (71′)
Gorica: Štrukelj, Curk, T. Kavčič, Boben, Celcer, Osuji, Humar, Grudina, Martinović, Arčon, Nunić. Igrali so še: Lipičar, M. Kavčič, Kompara, Žižek, Bužinel, Kotnik, Johnson, Kolenc, Klančič, Marinič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović misli resno, svoje stvari je že spakiral

Kot poroča Ekipa SN, je Matko Obradović svojo pot pri NŠ Mura, skoraj zagotovo že zaključi…