Marsikdo je bil verjetno včeraj ob pogledu na zapisnik tekme med Olimpijo in Radomljami presenečen, da na njem ni bilo zapisanega Nika Omladiča. Ljubljanska enaindvajsetica namreč ni imela bremena kartonov, ravno tako se pred tekmo ni omenjalo težav s poškodbami.


O nekdanjem članu velenjskega Rudarja, ki dres Olimpije nosi že skorajda šest let in je s petimi zadetki ob Andražu Šporarju letos tudi drugi strelec prvenstva, so se včeraj pozno zvečer razpisali na spletni strani športnega časnika Ekipa24, kjer so kot razlog za to, da je visoko zmago svojih varovancev spremljal zgolj s tribune, navedli, da se 25-letni vezist iz Šmartnega ob Paki z vodstvom zeleno-belih še ni uspel dogovoriti o podaljšanju pogodbe, ki se sicer izteče s koncem letošnje sezone. Tako pa naj bi bilo vse do tedaj, dokler obe strani ne prideta na isti breg in podaljšata sodelovanja.

Naj spomnimo, takšnih prijemov so se Ljubljančani že lotili v sezoni 2012/13, ko so v podobnem primeru na hladno postavili bočnega branilca Bobana Jovića, ki je tedaj igral v izredni formi. Celjan se je po petih mesecih neigranja in po sklenitvi novega dogovora, vrnil v moštvo, a po tem praktično nikoli ni več ponovil predstav, ki so ga krasili pred tem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tomić kljub sem težavam Olimpije ostaja optimist

Olimpijo v nedeljo čaka gostovanje v Domžalah, kar bo za Zmaje prva tekma po težavah s kor…