Do uvodnega dejanja spomladanskega dela državnega prvenstva je le še dober teden. Na zadnji februarski dan s tekmovalnimi preizkušnjami pričenjajo tudi nogometaši Olimpije, ki bodo v sklopu 22. kroga Prve lige Telekom Slovenije gostovali v domžalskem Športnem parku.


Na igrišču ob Kamniški Bistrici se bo četa trenerja Darka Karapetrovića pomerila z zadnjeuvrščenimi Radomljani, ki so jim Ljubljančani v obeh jesenskih obračunih zabili po štiri zadetke. Še prej zeleno-bele čaka generalka. Zmaji so si tudi za zadnjo pripravljalno preizkušnjo izbrali drugoligaša, v pripravah so se že pomerili z Ankaran Hrvatini in Aluminijem, v soboto pa se bodo na Kodeljevem pomerili še z nogometaši kranjskega Triglava, ki se želi po enoletnem premoru poleti vrniti med prvoligaši. Obračun se bo pričel ob 13. uri.

Kranjčani in Ljubljančani so v štirih prvoligaških sezonah odigrali šestnajst medsebojnih tekem, statistika pa je močno na strani zmajev, saj so dobili kar enajst tekem, a je ob tem potrebno poudariti, da so Gorenjci v minuli sezoni Olimpiji ukradli kar sedem točk.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…