Do uvodnega dejanja spomladanskega dela državnega prvenstva je le še dober teden. Na zadnji februarski dan s tekmovalnimi preizkušnjami pričenjajo tudi nogometaši Olimpije, ki bodo v sklopu 22. kroga Prve lige Telekom Slovenije gostovali v domžalskem Športnem parku.


Na igrišču ob Kamniški Bistrici se bo četa trenerja Darka Karapetrovića pomerila z zadnjeuvrščenimi Radomljani, ki so jim Ljubljančani v obeh jesenskih obračunih zabili po štiri zadetke. Še prej zeleno-bele čaka generalka. Zmaji so si tudi za zadnjo pripravljalno preizkušnjo izbrali drugoligaša, v pripravah so se že pomerili z Ankaran Hrvatini in Aluminijem, v soboto pa se bodo na Kodeljevem pomerili še z nogometaši kranjskega Triglava, ki se želi po enoletnem premoru poleti vrniti med prvoligaši. Obračun se bo pričel ob 13. uri.

Kranjčani in Ljubljančani so v štirih prvoligaških sezonah odigrali šestnajst medsebojnih tekem, statistika pa je močno na strani zmajev, saj so dobili kar enajst tekem, a je ob tem potrebno poudariti, da so Gorenjci v minuli sezoni Olimpiji ukradli kar sedem točk.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

PCT pogoj “odgnal” celjske navijače

Celjski grofje, navijaška skupina NK Celje je preko svoje FB strani sporočila, da ne bo pr…