Olimpija bo v spomladanski del sezone krenila z novim pokroviteljem, saj se je klub za sodelovanje dogovoril s finančno družbo Hypo Alpe Adria Bank, ki bo drugi največji sponzor kluba, logotip pa bo viden na hrbtni strani dresa.


Vizijo sodelovanja družbe in nogometnega kluba je predstavil Tomaž Krajnčič, direktor marketinga in odnosov z javnostmi Hypo Alpe Adria Bank: “Že dlje časa smo prisotni na dobrodelnih prireditvah in sponzorskih projektih. Olimpijo smo prepoznali kot enega največjih ‘brandov’ v Sloveniji, ne samo športnih. Ni v zavidljivem položaju, vendar je prav to naš največji izziv. Ne prinašamo samo sponzorskega vložka skozi finančna sredstva, pač pa predvsem izkušnje skozi našo vizijo in pretekle izkušnje na nogometnem, košarkarskem in smučarskem področju. Prinašamo tudi nekatere sveže kadrovske moči. Lahko pripeljemo Olimpijo na pot, ki si jo zasluži – da bo stabilen klub, ne le v slovenskem, pač pa tudi evropskem prostoru.”

Kranjnčič se je ozrl tudi v prihodnost in spregovoril o aktivnostih, ki bi lahko prebudile stadion v Stožicah: “Želimo privabiti čim več ljudi, ki bi uživali v nogometnih predstavah in v vsem, kar se okoli nogometa dogaja. Želimo, da nogometne tekme Olimpije v Ljubljani postanejo šov. Latentna podpora v Ljubljani mora postati dejanska podora na tem prelepem stadionu. S temi atributi želimo postaviti Olimpijo na nove, zdrave in uspešne temelje. Hvala za zaupanje tudi klubu. V nedeljo nas čaka derbi, našemu nedeljskemu tekmecu bi iz srca čestital za doseženo v tej sezoni. Mislim, da je to za slovenski nogomet zelo lepa zgodba, želim si, da bi bilo takih še več.”

Hypo Alpe Adria Bank je sicer tudi glavni pokrovitelj Nogometne zveze Slovenije, v preteklem letu pa so bili tudi eden od sponzorjev Eurobasketa 2013, ki ga je gostila Slovenija.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Ljubljanski derbi znova navdušil!

V zgodnje-popoldanskem terminu je v Prvi ligi Telemach na Žaku potekal ljubljanski derbi m…