Olimpija je na igrišču z umetno travo na Kodeljevem v drugem pripravljalnem obračunu z izidom 6:0 premagala tretjeligaša iz Ivančne Gorice in tako popravila vtis po prvi preizkušnji izpred dobrega tedna.


Tudi tokrat so Ljubljančani zaigrali brez poškodovanega Andraža Šporarja, v ekipi pa zaradi lažjih poškodb ni bilo niti Antonia Delamea Mlinarja, Franklina Vicenteja in Nika Omladiča. Edini zadetek je v prvem polčasu prispeval Dejan Đermanović, ki je zadel že na prvem pripravljalnem obračunu, ko so zeleno-beli remizirali z Medvodami. V drugem polčasu so se Ljubljančani le prebudili in v mrežo sedmouvrščenega moštva 3. SNL zahod poslali še pet žog. Dvakrat sta se med strelce vpisala Filip Valenčič in Marko Zalaznik, zaenkrat še edini novinec v tem prestopnem roku, medtem ko je bil en zadetek delo nogometašev Ivančne Gorice, ki so premagali lastnega vratarja. Dres zeleno-belih so sicer oblekli tudi trije nogometaši, ki so trenutno na preizkušnji in sicer Mitja Novinić, Milovanović in Helios Sessolo.

OLIMPIJA 6:0 IVANČNA GORICA
Đermanović, avtogol, Zalaznik (2x), Valenčič (2x)
Olimpija: Šeliga, Jović, Fink, Mitrović, Zarifović, Milovanović, Eteme, Trifković, Čeh, Vukčević, Djermanović. Igrali so še: Džafić, Bajrić, Zalaznik, Kapun, Zorc, Novinić, Sessolo, Valenčič. Trener: Milorad Kosanović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga zahod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Znan je začetek nove sezone

Znan je potek ter urnik za novo sezono klubskega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Prvi …