Olimpija se je včeraj dogovorila z Matijo Škarabotom, danes pa so iz ljubljanskega prvoligaša sporočili, da so se za sodelovanje dogovorili tudi s Srbom Miroljubom Kostićem.


24-letni defenzivni vezist je nazadnje igral za Radnik iz Surdulice, kamor je bil posojen iz Jagodine. V dresu Radnika v drugi srbski ligi jeseni odigral trinajst tekem, po vrnitvi iz posoje pa je pri Jagodini, s katero se je v lanski sezoni veselil pokalnega naslova, dobil proste roke. Olimpija je z nogometašem, ki bo na zeleno-belem dresu nosil številko 2, podpisala pogodbo do konca sezone, z možnostjo podaljšanja še za eno sezono. Kostić je že nekaj časa vadil z nogometaši Olimpije in odigral tudi dve pripravljalni tekmi: “Fantje so me odlično sprejeli. Olimpiji želim pomagati do čim boljšega mesta na lestvici in – če bo možno – z njo osvojiti pokalPrvič imam priložnosti trenirati pod vodstvom Milorada Kosanovića. Odnosi so zelo korektni, delamo dobro, vse je super.”

Ob sklenitvi pogodbe je bil zadovoljen tudi športni direktor Sašo Udovič, ki je po Zalazniku in Škarabotu pripeljal še tretjega novinca: “Prinesel bo dozo agresivnosti in zanesljivosti na svojem igralnem mestu. Odkar je tu je pokazal, da ima to, kar smo iskali in kar bo Olimpijo v spomladanskem delu sezone naredilo še močnejšo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Znan je začetek nove sezone

Znan je potek ter urnik za novo sezono klubskega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Prvi …