Elvis Džafić ni več član ljubljanske Olimpije. 23-letni vratar in vodstvo zeleno-belih sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe, ki je bila sicer veljavna še vse do konca januarja 2016.


Džafić, mlajši bratranec bratov Damirja in žal že pokojnega Nedžada Botonjića, v preteklosti ravno tako vratarjev, v letošnji sezoni v dresu Olimpije ni zbral niti minute, saj tako kot še nekaj nogometašev ni želel podpisati aneksa k pogodbi. Nekdanji član Svobode, ki je v letošnji sezoni dres zmajev nosil še peto leto, je med vratnicama zeleno-belih stal na 64 prvoligaških tekmah. Milenko Ačimović, športni direktor kluba, je ob tem za klubsko spletno stran dejal: “V imenu kluba se zahvaljujem Elvisu Džafiću za vse, kar je storil v zadnjih štirih letih in pol. Obenem pa mu želim veliko sreče na njegovi nadaljnji športni poti.”

Zdaj nekdanji vratar Olimpije se je poleti nahajal tudi na preizkušnji pri bolgarskih državnih in pokalnih prvakih, Ludogorcu iz Razgrada, kjer pa ni zadovoljil pričakovanj vodstva.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…