Miroslava Ćira Blaževića ne bo v Ljubljano, to je včeraj potrdil za več različnih slovenskih medijev. Trenerja vseh trenerjev, kot vselej odličnemu sogovorniku pravijo nekateri mediji, je razhudilo zavlačevanje Izeta Rastoderja, predsednika Olimpije. So pa zato v ljubljanskem prvoligašu dopoldne presenetili z novico, da so profesionalno pogodbo ponudili 15-letniku.


Športni direktor Milenko Ačimović si je v roke segel z mladim Adamom Jakupovićem, ki je s klubom sklenil triletno pogodbo. V Olimpiji imajo z mladim upom velike načrte in pričakovanja. “Telesno se lepo razvija, tako da upam na najboljše. Prepričan sem, da nam bo Adam prinesel veliko razlogov za zadovoljstvo. Če se bo izognil težjim poškodbam in nadaljeval z napornim in sistematičnim delom, ga čaka zanimiva prihodnost,” je za klubsko spletno stran dejal Ačimović.

Jakupović, ki je 15 let dopolnil 18. maja, se že veseli novih izzivov. “Najprej se želim dokazati v zeleno-belem dresu. Hvaležen sem športnemu direktorju Aćimoviću, vsem mojih dozdajšnjim trenerjem v mlajših kategorijah, Gregu Židanu i naposled predsedniku Rastoderju za izkazano zaupanje. S skupnimi močmi lahko v prihodnje dosežemo veliko lepih stvari. Ljubljana in Olimpija sploh sta od nekdaj veljali za valilnico nogometnih talentov, zato ne dvomim, da nas čaka uspešnejša prihodnost. Upam, da se bom že na poletnih pripravah, vsaj za nekaj dni, lahko priključil svojim bodočim soigralcem,” je dejal mladi nogometaš, ki je v letošnji sezoni sedemkrat nastopil tudi za kadetsko selekcijo zmajev.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…