Srbskemu osipu zdaj že nekdanjih članov Olimpije je danes dobil še četrto figuro. Kot prvi je po rasistični izjavi vrste Olimpije zapustil trener Marko Nikolić, včeraj se je predsednik Milan Mandarić razšel še s športnim direktorjem Rankom Stojićem in obenem potrdil, da zeleno-belega dresa poleti ne bo nadel niti Danko Lazović.


Še včeraj so v taboru Olimpije zatrjevali, da bo zmaje do nadaljnjega, torej prihoda novega trenerja, vodil dosedanji pomočnik Radoje Smiljanić, a se srbski strokovnjak danes ravno tako poslovil od zeleno-belih. Iz vrst vodilnega moštva Prve lige Telekom Slovenije so sporočili, da so se s Smiljanićem, ki je ekipo v Domžalah popeljal do minimalne zmage, sporazumno razšli. Odločitev 37-letnika ni presenetljiva, saj ga je v Olimpijo pripeljal prav Nikolić, ki mu je pomagal že pri beograjskem Partizanu. Ekipo zdaj vodi drugi pomočnik Dejan Kopasić, ki je jeseni pomagal že Marijanu Pušniku, pred tem pa je deloval v mlajših klubskih kategorijah.

“Fantje zares dobro trenirajo, dogaja se veliko stvari, ampak to je nogomet. V naših mislih so le tri točke na tekmi s Krškim,” pravi očitno zgolj začasni šef ljubljanske stroke.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor še nima dovolj, prihaja veliki talent Dinama

Po tem, ko je Marko Šuler s sodelavci zaenkrat odlično oddelal poletni prestopni rok, se z…