V sredo smo povzeli pisanje srbskega športnega časnika Sport, ki je obelodanil, da je Joshua Parker, zaenkrat še član domžalskega prvoligaša, velika želja beograjske Crvene zvezde, ki mrzlično išče osvežitev za napad, ki je jeseni na 15 ligaških tekmah dosegel zgolj 18 zadetkov, vodilni Partizan je v mrežo nasprotnikov pospravil kar 38 žog.


Omenjeni časnik v eni od kasnejših novic navaja, da je reprezentant Antigve in Barbude, ki vodstvu rdeče-belih poleg vseh športnih kriterijev ugaja tudi iz finančnega vidika, tik pred prestopom na Marakano. Parker se po pisanju Sporta s svojimi zastopniki, njegov agent Zoran Krneta prihaja prav iz Srbije, že nahaja v srbski prestolnici in če bo šlo vse po načrtih, naj bi z vodstvom kluba sklenil dveinpolletno pogodbo, torej vse do konca sezone 2016/17, predstavljen pa naj bi bil v ponedeljek. Parkerju sicer s koncem aktualne sezone poteče dogovor z domžalskim prvoligašem, zato imajo slednji v januarskem prestopnem roku še zadnjo možnost, da z morebitno prodajo Londončana tudi kaj zaslužijo.

Srbski mediji sicer danes poročajo, da je vodstvo Zvezde danes v svoje vrste zvabilo nekdanjega reprezentanta Aleksandra Lukovića, ki se je vrnil v klub, kjer je zrasel. Levi bočni branilec je s klubom sklenil pogodbo do sredine leta 2017.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…