Spored sobotnih pripravljalnih tekem so z opoldanskim pričetkom obračuna odprli nogometaši Kalcer Radomelj in kranjskega Triglava. Srečanje v radomeljskem Športnem parku so z 1:3 dobili Kranjčani.


Radomljani so sicer zaigrali v precej okrnjeni zasedbi, saj je bolezen pošteno oklestila vrste, v posteljo pa položila tudi trenerja Dejana Djuranovića, zato je moštvo vodil pomočnik Gregor Mohar, medtem ko so Kranjčani pogrešali Blaža Poljanca in Alena Krcića, ki si je na tekmi v Kopru zlomil koščico v dalni. Kljub temu pa so mrežo prvi zatresli Radomljani, po predložku Cesarja se je na drugi vratnici najbolje znašel Dušan Stoiljković in zadel za vodstvo domačih. Gorenjci so izid izenačili sredi prvega polčasa, ko je novega radomeljskega vratarja Aljaža Ivačiča matiral Nejc Križaj. Kranjčani so v drugem polčasu prišli do preobrata, potem ko Radomljani praktično niso mogli priti do žoge. V 67. minuti je najprej zadel Burak Zairi, mladinski reprezentant Makedonije, ki se nahaja na preizkušnji, končni izid srečanja pa je 15 minut pred koncem srečanja postavil Tilen Mlakar.

KALCER RADOMLJE 1:3 TRIGLAV KRANJ
Stoiljković (15′); Križaj (33′), Aziri (67′). Mlakar (75′)
Kalcer Radomlje – začetna enajsterica: Ivačič, Zukić, Želko, Jazbec, Balkovec, Cankar, Jurčević, Cerar, Avbelj, Cesar, Stoiljković. Trener: Gregor Mohar.
Triglav Kranj: Curanović, Šturm, Šmit, Đukić, Križaj, Gerić, A. Poplatnik, M. Poplatnik, Pihler, Marijan, Udovič. Igrali so še: Golubović, Bukara, Bojić, Ivanuša, Bavrlić, Aziri, Brajič, Zupančič. Trener: Siniša Brkić.

Foto: Rok Zore

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mladi reprezentant Estonije novi član vodilnega kluba 2. SNL

Pri Rogaški so se naskoka na drugi del sezone, kjer ciljajo na napredovanje v Prvo Ligo Te…