Potem ko so Ljubljančani ostali brez Nika Omladiča, jeseni verjetno najboljšega nogometaša Olimpije, poleti pa se bo od zeleno-belih poslovil še Boban Jović, je vodstvo kluba odločeno, da predvsem mlajših nogometašev ne bo izpustilo kar tako.


Na klubski spletni strani so zmaji potrdili, da tuji klubi obletavajo četverico mladih nogometašev. Predstavniki tujih klubov so se v minulih dneh že mudili v Ljubljani in se oglasili pri Milenku Ačimoviću, športnem direktorju Olimpije, ki pa je po dolgotrajnih pogovorih sklenil, da bodo Andraž Šporar, Miha Zajc, Nemanja Mitrović in Nik Kapun tudi spomladi igrali v dresu Olimpije. “Navkljub dejstvu, da za naše fante vlada ogromno zanimanje, so v tem trenutku pomembnejše tekmovalne ambicije kluba, ki jih bo lažje doseči z omenjenim kvartetom odličnih nogometašev. Po drugi strani pa godijo pohvale in konkretne visoke ponudbe predstavnikov uglednih klubov, ki bi si želeli imeti v svojem moštvu nadarjene Olimpijine nogometaše,” je za klubsko spletno stran dejal Ačimović.

Četverica bo klubu spomladi pomagala do zastavljenih ciljev, še prej pa bodo mladci opravili priprave. Olimpijo uvodna pripravljalna tekma čaka jutri, ko bodo gostovali v Ajdovščini.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …