Novo pripravljalno srečanje so odigrali tudi nogometaši novomeške Krke. Dolenjci so se v Krškem pomerili s kranjsko Zarico, vodilno ekipo 3. SNL center. Gorenjci so Posavje zapuščali s šestimi zadetki v svoji mreži.


Kljub temu so se Kranjčani dobro upirali favoriziranemu moštvu Krke, saj so Novomeščani prvi zadetek dosegli po dobre pol ure igre. Tudi pred tem so si pripravili kar nekaj priložnosti, a so bili premalo zbrani v zaključku akcij. Krka je povedla z zadetkom Marina Perića, ki je izkoristil lepo globinsko podajo Antuna Palića. Perić je le nekaj trenutkov kasneje izstilil še enajstmetrovko in Dolenjci so v vsega treh minutah prišli do vodstva z dvema zadetkoma prednosti, potem ko je strel z bele točke zanesljivo izvedel Josip Fuček in postavil tudi izid polčasa. V uvodu drugega polčasa je padel še nekoliko nenaveden zadetek, potem ko je kranjski vratar žogo po predložku Perića sam pospravil v svojo mrežo. Boljša fizična pripravljenost je do izraza prišla v zadnjih petnajstih minutah srečanja, ko je Kastrevec že zamenjal večino ekipe, med strelce pa so se vpisali še Jaka Ihbeisheh, novinec Enes Novinić in Kevin Kauber.

KRKA 6:1 ZARICA KRANJ
Perić (2x), Fuček, Ihbeisheh, Novinić, Kauber.

Krka: Mitrović, Mojstrovič, Ihbeisheh, Žižić, Ejup, Palić, Fuček, Welbeck, Kastrevec, Perić, Kramar. Igrali so še: Pelin, Bele, Vučkić, Novosel, Aniekan, Novinić, Kauber. Trener: Andrej Kastrevec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani na kolenih tudi v Domžalah, Karanović se je zapisal v zgodovino

Obračun Domžal in Maribora ni postregel s presenečenjem, saj so se po zaključnem sodnikove…