Eden najbolj presenetljivih poslov januarskega prestopnega roka je danes uspel vodstvu novomeške Krke. Vrste dolenjskega prvoligaša zapušča Žiga Kastrevec, ki bo spomladi kot posojen igral za španski Getafe, trenutno desetouvrščenem klubu elitne Primere Division.


Kot so zapisali na spletni strani strani novomeškega prvoligaša, sta se kluba dogovorila za polletno posojo, klub z madridskega predmestja pa bo imel po koncu sezone možnost odkupa. Sin Andreja Kastrevca, trenutno trenerja članskega moštva, dres Krke nosi že od malih nog, z dvanajstimi zadetki pa je tudi najboljši prvoligaški strelec v zgodovini kluba, ob tem pa se lahko dvaindvajsetletni napadalec pohvali še z največ prvoligaškimi nastopi in minutažo.

“Žigi želimo veliko uspeha v dresu Getafeja. Vemo, da lahko prepriča nove delodajalce v svojo kakovost. V NK Krka smo ponosni, da bo naš igralec zaigral v španski ligi, kar je potrdilo kakovostnega dela z mladimi kategorijami v našem klubu. Prepričani smo, da bo v prihodnje še veliko igralcev iz našega kluba odšlo po Žiginih stopinjah,” so še dodali Novomeščani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…