Tudi Novomeščani in Velenjčani so reprezentančni premor izkoristili za piljenje forme pred zadnjim delom jesenskih tekmovalnih obveznosti, ko Dolenjce zaradi dveh pokalnih tekem četrtfinala Pokala Slovenije čaka še pet tekem, Velenjčane pa dve manj.


Obe ekipi sta se na Veslačkoj ulici, v vadbenem središču Zagrebello, pomerili z Zagrebom. Dražen Medić, trener hrvaškega prvoligaša, med slednje se je vrnil letošnje poletje, ki po 15 odigranih krogih zaseda šesto mesto ligaške razpredelnice, je svoje igralce razdelil v dve skupini. Prva se je že opoldne udarila z zasedbo dolenjskega prvoligaša, obračun pa se je končal z izidom 1:1, zadetek za Krko je prispeval Žiga Kastrevec. Dve uri zatem se je moštvo s hrvaške prestolnice pomerilo še z velenjskim Rudarjem, ki pa je bil za odtenek še uspešnejši od Krke, saj so se knapi domov vrnili z zmago. Za slavje z izidom 2:3, so se med strelce vpisali Dalibor Radujko, Nikola Tolimir in Mario Babić.

Četo novomeškega stratega Andreja Kastrevca že v sredo popoldne čaka zaostala tekma četrtfinala pokalnega tekmovanja, medtem ko bodo Velenjčani na delu znova v soboto, ko se bodo v lokalnem obračunu pomerili s Celjani.

ZAGREB 1:1 KRKA
Kastrevec

ZAGREB 2:3 RUDAR VELENJE
Radujko, Tolimir, Babić

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…