Novomeški prvoligaš je po včerajšnjem porazu z Rudarjem, ki je na Portovalu, po tem ko je že v prvem polčasu v domačo mrežo zabil štiri zadetke, slavil pomembno zmago z izidom 1:5, ostal brez trenerja. Andrej Kastrevec se je po letu in pol na klopi članskega moštva poslovil od trenerskega stolčka.


Manj kot dan po odstopu pa je vodstvo kluba že našlo zamenjavo za dolgoletnega člana kluba. Novomeščane, ki so se po petih zaporednih porazih znašli v težavnem položaju, bo v zadnjih osmih krogih reševal Miloš Kostić. Nekdanji nogometaš viške Svobode, Gorice, Primorja in Olimpije, za katere je na prvoligaških igriščih zbral 124 tekem, je danes že vodil popoldanski trening in nove varovance pripravljal na izjemno pomemben nedeljski obračun s predzadnjim Celjem, ki Dolenjcem beži za tri točke.

44-letni Kostić, ki je bil selektor kadetske izbrane vrste, ko je ta igrala na domačem evropskem prvenstvu, je bil zadnja leta pomočnik Slaviše Stojanovića, najprej pri beograjski Crveni zvezdi, zatem pa še pri belgijskem Lierseju.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Številne spremembe v Sežani, Kraševci ostali še brez izkušenega stebra obrambe

Pomembni odhodi iz sežanskega Tabora se manj kot tri tedne pred pričekom sezone nadaljujej…