Nemanja Mitrović je ob Nejcu Vidmarju in Niku Kapunu eden od treh nogometašev Olimpije, ki se po dolgi odsotnosti in okrevanju po poškodbi spomladi vračajo na nogometne zelenice. Branilec pa se bo na igrišča vrnil tudi z novo pogodbo.


Ob pogledu na dokument na spletni strani Nogometne zveze Slovenije, ki razkriva deponirane pogodbe s prvoligaškimi nogometaši, je namreč jasno vidno, da je Domžalčan z aktualnim državnim prvakom sklenil novo pogodbo. V začetku minulega leta sklenjeni dogovor je bil veljaven do konca prihodnje sezone, nova pogodba, ki vstopa v veljavo z začetkom marca pa sodelovanje datira do konca sezone 2018/19, torej še leto dni dlje.

“V soboto se prvenstvo ne bo odločalo, tudi če zmagamo ali izgubimo, saj se prvenstvo osvaja na manjših tekmah. Naslednji teden nas že čaka Koper in zmage na manjših tekmah bodo zelo pomembne, toda če bomo z Maribora v Ljubljano prinesli pozitiven rezultat, bomo zagotovo dobili nov zagon in motiv za nadaljevanje sezone,” je že včeraj dejal branilec, ki je bil pred poškodbo na pragu izbrane vrste in po njegovih besedah tudi prestopa v italijanski Torino.

Mitrović bo morda že v drugi spomladanski preizkušnji vknjižil stoti prvoligaški nastop, nekdanji mladinec Interja in Bologne je doslej za Olimpijo odigral 98 ligaških tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Delitev točk v Šiški

V 23. krogu Prve lige Telemach je Bravo gostil Koper. Ekipi sta se na tekmi, ki se je prič…