Domžalčani so v zimskem prestopnem roku moštvu, ki ga je zapustilo nekaj pomembnih nosilcev igre, dodali trojico novincev. Pomemben korak pa je vodstvo kluba storilo tudi s podaljšanjem pogodb s številnimi nogometaši, kot zadnji je dogovor z rumenimi sklenil tudi Matija Rom.


Kapetan mladinskega moštva je v članskem moštvu debitiral v zadnji jesenski tekmi z Mariborom, z novo pogodbo pa bo v domžalskem dresu igral vse do leta 2021. “Klub mi je ponudil podaljšanje pogodbe, kar si štejem v veliko čast. S tem mi je dokazal, da tudi v prihodnje računa name in zelo sem zadovoljen, da bom lahko še naprej član enega izmed najboljših klubov v Sloveniji,” je dejal desni bočni branilec.

18-letnik spada med nogometaše, ki so se z domžalskimi mladinskimi selekcijami veselili številnih lovorik. “Na meni je, da trdo delam in se dokažem strokovnemu vodstvu. Verjamem, da bo moj trud slej kot prej poplačan. Odločitev ali bom že v spomladanskem delu ponovno zaigral v članski konkurenci prepuščam trenerju. V vsakem trenutku na igrišču dajem vse od sebe, ne glede na to, ali igram za mladinsko ali za člansko ekipo,” je dodal Rom.

Kapetan domžalske mladinske selekcije je tudi dolgoletni član reprezentančnih selekcij, za izbrano vrsto do 19 let je odigral 11 tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…