Celjani so v nadaljevanje sezone krenili z zgolj enim Klemenčičem. Marko, mlajši od bratov Klemenčič, se je po izteku posode vrnil v ljubljanski Bravo, ki mu bo v drugem delu sezone pomagal v 3. SNL center, dve leti starejši Tilen pa bo tudi spomladi pomemben člen zasedbe trenerja Iztoka Kapušina.


Gorenjec je v celoti odigral tudi prvo pomladansko srečanje v Ljudskem vrtu, ki so ga grofje dobili z zadetkom Milana Sprema. Tilen Klemenčič pa je pristavil pomemben delež pri obrambnih nalogah in tako še enkrat več dokazal, da spada med najmočnejše adute celjske zasedbe. Tako ne čudi, da je vodstvo celjskega prvoligaša z dvajsetletnim branilcem danes sklenilo nov dogovor. “Vodstvo kluba mi je s ponudbo podaljšanja pogodbe izkazalo izjemno zaupanje, kar me zelo osrečuje in navdaja s še večjo motivacijo. Rad bi poudaril, da sem v Celju izredno srečen, gre namreč za odlično organiziran klub, kjer sem v minulem letu in pol močno napredoval. Veselim se nadaljnjih tekem in novih izzivov v rumeno-modrem dresu, vsekakor pa bom dal vse od sebe, da klubu pomagam do čim boljših rezultatov,” je po podpisu nove pogodbe, ki se bo iztekla s koncem leta 2018, z nasmeškom na obrazu priznal vsestranski nogometaš Celja.

Podaljšanja pogodbe se je razveselil tudi športni direktor Sebastjan Gobec: “Naša prihodnost je vsekakor strategija, ki temelji predvsem na uveljavljanju mladih nogometašev iz slovenskega okolja. Tilen je nogometaš, ki ima kljub mladosti – šteje namreč le dvajset let – že obilo izkušenj, saj je v prvoligaški konkurenci zbral že več kot sto uradnih nastopov. Je eden izmed nosilcev našega kluba, ob tem pa zagotovo spada med boljše branilce slovenske lige. V Celju ima vse pogoje, da še dodatno napreduje, vsekakor pa sem prepričan, da bo nato priložnost dobil tudi v kakšnem močnejšem klubu oziroma ligi.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…