Benjamin Verbič se počasi poslavlja od slovenskih nogometnih zelenic. V dresu celjskega prvoligaša bo do poletnega odhoda v danski Kobenhavn odigral le še štiri obračune, med njimi tudi pokalni finale.


Verbič ima za sabo odlično sezono, kar so priznali tudi stanovski kolegi, saj je bil na današnji gala prireditvi SPINS proglašen za najboljšega igralca sezone 2014/15. Celjski sedmici sta v boju za naziv konkurirala še Agim Ibraimi in Marcos Tavares, oba nogometaša Maribora, Vojničan pa je za nameček slavil tudi v kategoriji najboljšega mladega nogometaša sezone, kjer sta se v ožjem naboru znašla še Petar Stojanović in Miha Zajc.

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je znova organiziral tudi glasovanje za najboljšo enajsterici sezone. V njo so nogometaši uvrstili vratarja Nejca Vidmarja (Domžale), branilce Petra Stojanović, Mitjo Vilerja, Aleksandra Rajčevića (vsi Maribor) in Uroš Korun (Domžale), vezisti Blaž Vrhovec (Celje), Agim Ibraimi (Maribor) in Miha Zajc (Olimpija) ter napadalci Benjamin Verbič (Celje), Marcos Tavares (Maribor) in Andraž Šporar (Olimpija).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Peti zaporedni poraz Maribora, tudi v Helsinkih s praznimi naboji

Nogometaši Maribora so hitro zaključili svojo pot v kvalifikacijah za evropsko ligo. Finsk…