Valon Ahmedi se po pisanju nizozemskih medijev v januarskem prestopnem roku ne bo preselil v vrste nizozemskega prvoligaša Heerenveena. Slednji je vodstvu celjskega prvoligaša postavil rok, da sprejmejo odločitev o prestopu, ki pa se je do danes že iztekel.


Znano je, da so želeli Nizozemci mladega reprezentanta Albanije najprej preizkusiti na polletni posoji, kar pa nikakor ni dišalo celjski upravi, ki ni bila naklonjena posoji. Ahmedi, ki je v jesenskem delu sezone v rumeno-modrem dresu odigral devetnajst ligaških tekem in dosegel pet zadetkov, se je konec minulega leta že mudil na severu Nizozemske in se z vodstvom kluba po besedah športnega direktorja Hansa Vonka že dogovoril za sodelovanja, Heerenveen pa je čakal na odgovor Celja.

Da iz prestopa ne bo nič, dokazuje tudi današnja predstavitev novinca Younesa Namlija, ki se je na Nizozemsko preselil iz danskega AB-ja. 20-letni Danec igra na podobni poziciji kot Ahmedi, grofje so sicer že pred začetkom prestopnega roka večkrat zatrdili, da pozimi ne bodo prodajali nosilcev igre.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…