Medtem ko je radomeljsko mrežo v letošnji sezoni branilo že šest različnih imen, se je med vratnicama završkega gola včeraj predstavil še četrti vratar v letošnji sezoni. Jeseni sta mrežo Haložanov branila Marko Ranilović in Ante Mrmić, na uvodnih štirih spomladanskih preizkušnjah Marko Pridigar, včeraj pa je debi doživel še Nikola Petrović.


“Vtisi so odlični, krstni nastop je bil uspešen. Najbolj pomembno za moštvo pa je, da smo osvojili nove tri točke,” je po debiju v završkem dresu dejal 26-letni vratar, ki je moral zaradi urejanja vse potrebne dokumentacije malce potrpeti na prvi nastop. Nekdanji vratar beograjskega Partizana, ki je mrežo črno-belih v sezoni 2012/13 štirikrat branil tudi v skupinskem delu Evropske lige, dvakrat tudi proti milanskemu Interju, s poizkusi radomeljskih napadalcev ni imel veliko dela: “Če se ne utrudiš v fizičnem smislu, se zagotovo v psihičnem. Celotno tekmo smo kontrolirali tekmo, še posebej v uvodnih 25 minutah. Nasprotnik je imel v nadaljevanju nekaj protinapadov, a ničesar nevarnejšega, sami pa smo bili osredotočeni celotno srečanje.”

Petrović je bil član Partizana tri leta, zato smo ga povprašali še o tem, če je bilo težko preklopiti na Zavrč: “Ni ravno pomembno, če je preklop težak ali ne. V vsakem klubu, katerega član si, moraš biti profesionalen in vsako tekmo oddelati na najvišjem nivoju. Ni pomembno, če gre Partizan, Zavrč ali bilokateri drugi klub.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…