Ljubljančani z gostovanjem pri Radomljanih odpirajo spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije. Zeleno-beli so v obeh jesenskih tekmah napolnili mrežo zadnjeuvrščenega moštva lige, tudi pred današnjim obračunom, ki se bo v domžalskem Športnem parku pričel ob 15. uri, je status favorita, ne glede na nekatere kadrovske spremembe, močno na njihovi strani.


“Povsem razumljivo je, da si naši privrženci želijo v večjem številu ogledati našo prvo tekmo po skoraj treh mesecih premora. Odhajamo v goste zelo neugodnemu nasprotniku, ki se je v zimskem prestopnem roku okrepil z nekaterimi zanimivimi nogometaši. Pričakujemo zahtevno srečanje, v katerem bomo morali pokazati vso svojo kakovost, če bomo želeli računati na poln izkupiček,”  je za klubsko spletno stran dejal trener Darko Karapetrović, ki bo moral v primerjavi z jesenskim delom sezone enajsterico sestaviti brez nekaterih pomembnih členov. Nik Omladič in Boban Jović sta odšla v tujino, Marko Vukčević pa še ni okreval po poškodbi, bo pa lahko zato izbiral med vsemi novinci, tudi Luko Žinkom, ki je bil včeraj že registriran.

Kljub vsemu ne gre pričakovati, da bi izkušeni vezist že jutri dobil priložnost za igro, zato pa bo pomembno vlogo na sredini igrišča odigral Nik Kapun, ki v napovedih ostaja previden: “Čaka nas zelo težka tekma. Fantje se zavedamo, da so Radomlje morda najpomembnejša tekma v spomladanskem delu, saj bi v primeru zmage lažje zadihali pred naslednjimi izzivi. Nahajamo se v solidni formi, verjamem pa, da imamo še veliko prostora za napredek. Radomlje so dobra ekipa, imajo nekaj izkušenih posameznikov, mi pa moramo ostati mirni in zbrani skozi celotno srečanje. Če bo pristop pravi, se lahko nadejamo ugodnega izida.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…