Pri Domžalčanih se odhodi še kar naprej vrstijo. Po odhodu obetavnega Zabreta, ki je prestopil v Anglijo k moštvu Swansea City, kot vse kaže se bosta Miha Kostanjšek in Jernej Papež preselila v Švico k Sionu.


Jernej Papež, rojen 13. januarja 1994, je za Domžalčane odigral 11 tekem in dosegel tudi dva zadetka. Krilni napadalec je v Prvi Ligi je debitiral še pod taktirko Darka Birjukova leta 2011, ko so Domžale izgubile na gostovanju pri Celjanih s 3:0, svoj prvi zadetek pa je dosegel z osemnajstimi leti, ko so Domžale premagale Nafto z 0:2. Kot obetavni mladenič pa je tudi nastopil za slovensko reprezentanco do 19 let, kjer se je v treh nastopih enkrat vpisal tudi med strelce.

Miha Kostanjšek, pa je igralec sredine in je bil tudi član mlajših selekcij državne reprezentance. Nogometaš rojen 23. junija 1994 je za reprezentanco do 17 let odigral šest tekem in dosegel tudi zadetek, za reprezentanco do 19 let pa je do sedaj odigral tri tekme. Leta 2011 je prišel iz mladinske selekcije Interblocka in v Domžalah pod sedanjim strategom Mojsilovićem tudi debitiral. Prva tekma v Prvi Ligi je odigral proti Triglavu, ko so morali Domžalčani priznati premoč Gorenjcem.

Če je verjeti neuradnim informacijam, so številni mladi igralci Domžal zelo zanimivi tujim klubom in verjetno se zna pripetiti, da bo v domžalskem klubu poletje še zelo vroče. Kot vse kaže bosta med prvimi ravno Papež in Kostanjšek.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…