Med tiste, ki so imeli v zadnjem letu ali dveh najmanj sreče z zdravjem, lahko brez kančka dvoma uvrstimo tudi Nika Kapuna. Vezist Olimpije je bil v lanski sezoni že vpoklican v člansko izbrano vrsto, a nato zaradi poškodbe izpustil skoraj leto nogometa.


V začetku aprila, ko je Olimpija klonila v Kidričevem, se je vezist vrnil na nogometne zelenice, a na njih ostal zgolj dober mesec. Že uvodne minute zadnjega večnega derbija z Mariborom so bile za 23-letnega nogometaša vnovič usodne, saj je bilo že hitro jasno, da je zaradi poškodbe gležnja končal z nastopom.

Zdaj je dokončno jasno, da je Kapun izgubljen tudi za najpomembnejšo tekmo Ljubljančanov v letošnji sezoni. Safet Hadžić bo konec maja, ko se bo Olimpija v finalu Pokala Slovenije udarila z Domžalami, enajsterico sestavil tudi brez Kapuna, saj Ljubljančana čaka med štiri in šest tednov okrevanja.

Kljub vsemu je imel zmaj nekaj sreče v nesreči, saj je včerajšnji pregled z magnetno resonanco pokazal, da so vezi v njegovem gležnju ostale cele, tako da se je prvotna diagnoza, da gre za močan zvin gležnja, izkazala za pravilno.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…