Koprčani so našli zamenjavo za vratarja Igorja Nenezića, ki se je po koncu jesenskega dela odločil za operacijski poseg ramena, zaradi česar trener Rodolfo Vanoli spomladi nekaj časa ne bo mogel računati na njega.


Kot poročajo Sportske novosti in Primorske novice bo spomladi mrežo Koprčanov branil Vasja Simčič, ki naj bi imel po pisanju hrvaškega športnega časnika v Kopru status posojenega nogometaša Gorice. 30-letni vratar, ki je že celotno kariero član goriškega prvoligaša, je prvoligaški debi v dresu Gorice dočakal ravno proti Kopru, novembra 2002, ko so Koprčani na Bonifiki slavili s 3:0. Prestop je blizu uresničitve, kar je za Primorske novice potrdil kar Simčič sam: “Smo blizu dogovora in upam, da se bo ta dejansko realiziral. Če se bo, potem je žogica na moji strani, da se dokažem v dresu Kopra.”

Simčič je v dresu Gorice zbral 172 prvenstvenih nastopov, letos pa mrežo Gorice branil le na treh prvenstvenih obračunih in dvakrat zaklenil svoja vrata. S Koprčani sicer trenira tudi bivši kanarček Jaka Štromajer, ki je jeseni prekinil nekajletno igranje v Romuniji.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…