Eden od osrednjih junakov sobotne zmage Olimpije je bil zagotovo branilec Nemanja Mitrović. 22-letni nogometaš, ki se je nogometnih veščin učil tudi pri milanskem Interju, se je v 54. prvoligaškem nastopu v razmiku treh minut med strelce vpisal kar dvakrat. Le nekaj trenutkov po drugem zadetku pa je bil blizu tega, da bi se veselil ‘hattricka’.


“V prvi vrsti je potrebno poudariti, da smo odigrali pravo moško tekmo, h kateri smo od samega začetka pristopili z jasno željo po zmagi. Te tri točke so bile nujne, če smo želeli ostati v realnem boju za najvišja mesta. Mislim, da se počasi prebujamo in začenjamo kazati kakovost, ki se od nas pričakuje,” je za klubsko spletno stran dejal nekdanji član mlade izbrane vrste, ki je v letošnji sezoni dosegel že tri zadetke. Zeleno-beli so se z dvanajsto zmago sezone na četrtem mestu lestvice oddaljili od najbližjih zasledovalcev Zavrčanov, medtem ko za tretjeuvrščenimi Domžalčani zaostajajo šest točk.

V soboto zmaje čaka zahtevno gostovanje v Celju, kjer Ljubljančane čaka zahtevna naloga, z zmago bi se lahko Olimpija znova približala vodilni trojici: “Zato mi je toliko bolj žal izgubljenih točk z Rudarjem, saj si podobnih spodrsljajev do konca prvenstva ne smemo več privoščiti. V Celju moramo ponoviti pristop s tekme z Gorico in izkoristiti vsako najmanjšo priložnost za dosego zadetka. Prav omenjeni obračun na Areni Petrol bo pokazal, ali smo sedaj na pravi poti ali pa je bila zadnja zmaga zgolj preblisk.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…