Pri ljubljanski Olimpiji so že pred dnevi potrdili, da Lucas Ontivero spomladi ne bo nosil zeleno-bele oprave. Argentinski vezist, ki je v enajstih tekmah dosegel štiri zadetke, se je po zaključku statusa posojenega nogometaša vrnil v carigrajski Galatasaray, a so ga Turki kaj hitro poslali na novo posodo.


Nekdanji mladinec madridskega Reala in londonskega Tottenhama bo kot posojeni nogometaš Galatasarayja v letošnjem letu igral za kanadski Impact Montreal, ki nastopa v severnoameriški profesionalni ligi MLS. Ontivero se bo klubu pridružil po vseh zdravniških pregledih, njegov prihod pa so že potrdili tudi na klubski spletni strani. “Po analizi naše ekipe med tekmovalnim premorom smo začutili, da moramo moštvu dodati dinamičnega ofenzivnega vezista. Lucas ustreza profilu, ki smo ga iskali, navdušeni smo, da se je že pred začetkom priprav pridružil naši ekipi,” je prestop nekdanjega člana Olimpije pokomentiral tehnični direktor Adam Braz.

Ontivero se bo v Montrealu pridružil tudi Didieru Drogbaju, v koliko se dolgoletni napadalec Chelseaja seveda ne bo odločil za upokojitev in vrnitev med londonske modre, tokrat v vlogi pomočnika, kar je nekdanji reprezentant Slonokoščene obale pred dnevi sicer zanikal.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…