Dejan Milić in Adnan Golubović se bosta spomladi za mesto med domžalskima vratnicama borila z novim soigralcem. Ob Kamniško Bistrico se je preselil Kristijan Matošević, ki je z Domžalčani sklenil pogodbo do konca sezone 2019/20.


“Že decembra smo iskali dodatno okrepitev na vratarskem položaju, vendar je nismo uspeli najti. Ko se je odprla možnost, da se nam pridruži Kristjan, smo jo dobro preučili in se odločili, da mu ponudimo priložnost. Gre za mladega reprezentanta tako Slovenije kot Hrvaške, v italijanski Primaveri pa je odigral tudi lepo število tekem,” je o novem članu rumenih dejal domžalski športni direktor Matej Oražem.

Matošević je bil do poletja 2014 član Kopra, zadnji dve leti in pol pa je preživel na Apeninskem polotoku. V Italijo ga je odpeljala Catania, ki ga je v lanski sezoni posodila rimskemu Laziu, pri katerem je v Serie A osemkrat sedel tudi na klopi za rezerviste. 19-letni vratar, ki v višino meri 192 centimetrov, je v mladinski Primaveri sicer odigral 41 tekem, v Domžale pa se je preselil kot prost nogometaš.

Primorec je bil v preteklosti tudi član slovenske kadetske reprezentance, a se je pred dvema letoma odločil za reprezentančno zamenjavo, saj je zaigral za Hrvaško, domovino svojih staršev.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Celju hitijo z evropskimi pripravami

Na stadionu Z’dežele je kljub koncu tekmovalne sezone zelo živahno. Po zadnji tekmi so gra…