Zavrčani so včeraj ostali brez prvega vratarja Marka Ranilovića, saj se je Mariborčan za sodelovanje dogovoril s splitskih Hajdukom, iz vrst katerih pa bi lahko Haložani dobili naslednjega v plejadi številnih novincev.


Slobodna Dalmacija na svoji spletni strani namreč poroča, da bi se lahko v kraj ob slovensko-hrvaški meji preselil tudi Goran Jozinović. 24-letni nogometaš, ki se najbolje znajde na položaju levega bočnega branilca, je sicer že nekaj časa na izhodnih vratih stadiona Poljud, a Dalmatinci vsaj za zdaj novega kluba za nogometaša rojenega v bosanski Zenici še niso našli. Nekdanji mladi reprezentant Hrvaške, na katerega trener Igor Tudor že nekaj časa ne računa več, naj bi sicer že nekaj časa čakal na prestop na Poljsko, v igro pa so se vmešali Haložani. Ti Hajduku seveda ne morejo ponuditi odškodnine, a verjetno ne gre zanemariti dejstva, da je vodstvo slovenskega prvoligaša Raniloviću dalo proste roke pri prestopu v Split.

Nekdanji kapetan Hajduka in otrok tega kluba je v dresu splitskega ponosa doslej odigral 105 tekem, v sezoni 2012/13 pa mu je navijaška skupina Torcida podelila tudi nagrado za najbolj borbenega nogometaša sezone “Hajdučko srce”.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…