Nejc Vidmar bo tudi jutri, ko Domžale gostujejo v mariborskem Ljudskem vrtu, eden najpomembnejših domžalskih adutov. Medtem ko se Domžalčani še borijo za potrditev evropske vozovnice, imajo vijoličasti možnost, da še petič zapored osvojijo naslov državnih prvakov.


Tribune Ljudskega vrta bi tako znale biti znova precej polne, česar se veseli tudi domžalski čuvaj mreže. “Če si v glavi stoodstotno osredotočen na svoje delo, je v takšnem vzdušju lažje igrati. Sam izjemno uživam, ko so tribune polne in se že veselim tekme,” je pred obračunom z vijolicami za klubsko spletno stran dejal Vidmar, ki bo pred začetkom obračuna v Mariboru deloma pogledoval tudi proti Ljubljani, kjer gostujejo Celjani, ki bi lahko z zmago pomagali tudi Domžalčanom, ki bi si v primeru najugodnejšega razpleta že lahko zagotovili evropsko vozovnico. A Vidmar poudarja, da izid v Stožicah ne bo vplival na tekmo z Mariborom. “Rezultat iz Ljubljane ne bi smel imeti vpliva na tekmo v Mariboru. V Ljudskem vrtu želimo nadgraditi igro, ki smo jo prikazali proti Kopru. V Mariboru smo v letošnji sezoni že zmagali in zakaj ne bi presenetili še enkrat. Pričakujem motiviranega tekmeca, ki si zagotovo želi prekiniti slab niz rezultatov proti nam. V Ljudskem vrtu ni nikoli lahko igrati in čaka nas pravi izziv.”

Vidmar verjetno spada med najzvestejše odjemalce krofov, saj je v tekmi s Koprom še dvajsetič v sezoni zaklenil svojo vrata in svoje soigralce znova nagradil s priboljškom, ki je sedaj postal že prava tradicija. Odlično sezono so nagradili tudi nogometaši iz nasprotnih vrst, saj so Vidmarja uvrstili v najboljšo enajsterico letošnje sezone, v kateri Domžale predstavlja še Uroš Korun. “To je eno največjih priznanj, saj prihaja iz vrst nasprotnikov. Če si v njihovih očeh najboljši, je to res velika čast. Gre za nagrado v pravem pomenu besede in hvala vsem, ki so glasovali zame. Upam, da bom še naprej branil na tako visoki ravni, kar pa mi seveda tudi letos ne bi uspevalo brez pomoči soigralcev. Ta nagrada je v enaki meri njihova kot moja. Zahvale gredo celotni ekipi in strokovnemu vodstvu,” je dejal Ljubljančan v golu Domžal.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani na kolenih tudi v Domžalah, Karanović se je zapisal v zgodovino

Obračun Domžal in Maribora ni postregel s presenečenjem, saj so se po zaključnem sodnikove…