Darko Milanič ima s prvim tekmecem v pripravljalnem obdobju nemalo preglavic. Najprej je odpadel dvoboj z Rostovom, namesto kluba Mihe Mevlje je vskočil evropski znanec Rubin Kazan, a je bolezen odnesla tudi ta obračun.


Namesto načrtovane tekme z Rubinom je tako vskočil Osijek- “Zaradi obilice poškodovanih igralcev in izbruha bolezni v pripravljalni bazi Rubina iz Kazana je ruski prvoligaš včeraj popoldan odpovedal dogovorjeno tekmo z vijoličastimi. Vsekakor izpad prve preizkušnje v pripravljalnem obdobju ne bi dobro vplival na načrt dela, ki so ga skrbno pripravili v strokovnem štabu, zato smo hitro poiskali drugo rešitev. Tako se bo NK Maribor danes ob 19.00 za zaprtimi vrati pod Pohorjem pomeril s hrvaškim predstavnikom v evropskih tekmovanjih – Osijekom,” so zapisali na klubski spletni strani.

V vijoličastem dresu se utegne predstaviti Jean-Claude Billong, za novost pa so poskrbeli tudi Valon Ahmedi, Marwan Kabha in Luka Zahović. Trojica bo namreč zaigrala z novimi številkami, Ahmedi je nasledil Mejačevo sedmico, Kabha je po odhodu Sallalicha prevzel številko osem, kar sta igralca razkrila na družabnih omrežjih, medtem ko si bo Zahović po upokojitvi Novakovića verjetno vnovič nadel enajstico.

  • FOTO: Maribor – Koper 3:1 (17.3.2024)

    Mariborčani nadaljujejo z odličnimi predstavami v državnem prvenstvu. V 27. krogu so vijol…
  • Velika točka Rogaške

    V 23. krogu Prve lige Telemach, je Rogaška gostila Maribor. Slatničani so uspeli iztržiti …
  • Prva liga Telemach je nazaj!

    Nogometni navdušenci slovenskega nogometa bodo ponovno prišli na svoj račun. Po daljšem zi…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…