Po dvotedenskem reprezentančnem premoru se Prva liga Telekom Slovenije znova vrača v ospredje. Prvoligaši bodo v soboto odigrali tekme 26. kroga, ki pa jih bo na velikonočno soboto zagotovo izpustila peterica nogometašev s prepovedjo igranja.


V tem pogledu bodo tokrat najbolj oslabljeni pri Mariboru, saj bo trener Ante Šimundža pogrešal dvojec, ki je v letošnji sezoni praktično zasidran na položajih obeh bočnih branilcev. Mitja Viler si je na gostovanju v Domžalah prislužil četrti rumeni karton v sezoni, Petar Stojanović je po ugovarjanju v uvodnih minutah porumenel še sedmič letos. Celjani se bodo na zahtevno gostovanje v Novo Gorico, kjer niso slavili že osem let, odpravili brez pomembnega aduta na sredini igrišča, saj Danijel Miškić zaradi izpolnjene kvote sedmih rumenih kartonov nima pravice nastopa. Rudar se bo moral s Koprom, ki tokrat nima kaznovanih nogometašev, zoperstaviti brez Elvedina Džinića, ki bo počival zaradi izključitve v tekmi z Gorico.

Radomljani bodo v občinski derbi z Domžalčani, ki bo sicer odigran že v petek zvečer, krenili brez Aleksandra Zukića, ki je v sezoni zbral štiri rumen kartone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…