Novomeščani so v izdihljajih januarskega prestopnega roka predstavili prvega novinca, nigerijskega vezista Favourja Aniekana, ki je bil danes tudi uspešno registriran. Posojeni nogometaš AC Milana bo pravico nastopa prejel po predložitvi delovnega dovoljenja.


Enes Novinić, izkušeni hrvaški napadalec, katerega prihod so Dolenjci potrdili včeraj, pravice nastopa še nima, saj še ni bil registriran, zato pa bo lahko trener Andrej Kastrevec spomladi računal še na dva novinca. Pravzaprav gre za dva povratnika, saj sta Luka Bele in Darko Marjanović v novomeškem klubu naredila prve nogometne korake. 20-letni Bele je bil nazadnje član Kopra, kamor se je preselil leta 2011, po mladinskem stažu pa se je kot posojen dokazoval pri dekanskem Jadranu. Leto dni starejši Marjanović je bil v preteklosti tudi član Ivančne Gorice in Krškega, v spomladanskem delu lanske sezone pa je devetkrat branil mrežo črnomaljske Bele krajine.

Dolenjci, ki so doslej odigrali devet pripravljalnih tekem, bodo znova na delu jutri, ko se bodo v Krškem pomerili s kranjsko Zarico.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…