Kot smo danes že poročali, so danes dopoldne s pripravami pričeli tudi nogometaši Kopra. Kadrovska podoba kozličkov je, podobno kot pozimi, znova doživela spremembe, ki pa so vseeno precej manjše kot pred pol leta, ko so v garderobi ostali le redki iz jesenskega kadra.


Pisali smo že, da bosta v rumene dresu v prihodnji sezoni igrala Joel Omari Tshibamba, ki je pri 27 letih zamenjal že več kot deset klubov in ima ob kongovskem tudi nizozemski potni list, ter neznani Argentinec Leandro Nicolas Teijo. Dvojec pa ni edina novost v koprskem moštvu, saj je bilo na današnjem treningu moč opaziti tudi Šimeta Gregova, ki se je spomladi dokazal v dresu Krškega in pustil dober pečat. Hrvaški branilec je za posavsko četo odigral trinajst dvobojev, dosegel zadetek ter vknjižil tudi šest rumenih kartonov.

Za Koper naj bi poleg tega zaigral še 21-letni Courage Pekuson iz Gane, Koprčani pa se po besedah športnega direktorja Dušana Petkovića dogovarjajo še s tremi oziroma štirimi igralci. “Čakajo nas še razgovori s tremi ali morda štirimi igralci, da lahko sklenemo našo vizijo, ki smo jih imeli za novo sezono. Gre za tip igralcev, ki jih potrebujemo, da v prihajajoči sezoni dosežemo boljše rezultate kot v minuli,” je med uvodnim treningom, ki ga je vodil Milan Obradović, dejal nekdanji športni direktor Zavrča.

Na današnjem treningu je bilo moč opazili tudi Jako Štromajerja, Daliborja Radujka in Lea Štulca, za katere še ni jasno, v katerem klubu bodo igrali prihodnjo sezono, s posode v Tolminu pa se je vrnil tudi Vasja Simčič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor do remija proti Tuzli

Maribor je v Gornji Radgoni odigral še četrto pripravljalno tekmo in še na tretji zaporedn…