Tudi nogometaši koprskega prvoligaša za zdaj še uživajo na zasluženem zimskem oddihu. Vodstvo klub s predsednikom Antejem Gubercem, ki išče nove okrepitve za rumeno-modre vrste, pa ima trenutno zvrhan koš dela. Ni namreč skrivnost, da si želi uprava pripeljati štiri nove nogometaše, napadalca, vezista in dva vratarja.


Novinci se bodo kanarčkom morda pridružili že pred 9. januarjem, ko bo svoje varovance znova pozdravil trener Alen Ščulac, ki bo moštvo vodil tudi v spomladanskem delu sezone. Več ali manj je znano, da se bodo Koprčani na nadaljevanje sezone pripravljali na domačih tleh, saj imajo na Obali izmed vseh slovenskih prvoligašev pozimi najboljše pogoje za vadbo. V Kopru pa ne bo pestro le na vadbenih površinah Bonifike, na osrednje igrišče namreč prihajajo tri velika nogometna imena s prostora nekdanje Jugoslavije. Lani so bile tribune Bonifike predvsem ob obisku Crvene zvezde zelo dobro zasedene, zato so se v klubu tudi tokrat odločili za podobno potezo.

Že 15. januarja, dober teden po začetku priprav, v Koper prihaja Rijeka in z njo tudi Matjaž Kek, Miral Samardžić in Goran Cvijanović. 27. januarja se bodo Primorci pomerili še z Zvezdo, ki se bo na spomladanski del srbskega prvenstva pripravljala na slovenski Obali, štiri dni kasneje pa bodo Koprčani gostili še dalmatinski ponos, splitski Hajduk. Vse tri tekme bodo odigrane na Bonifiki.

Seznam pripravljalnih tekem:
15. januar: LUKA KOPER – RIJEKA
27. januar: LUKA KOPER – CRVENA ZVEZDA
31. januar: LUKA KOPER – HAJDUK SPLIT

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …