Že včeraj smo poročali, da je Albert Riera z zapisom na družabnih omrežjih potrdil selitev v koprske vrste. Španec je na Bonifiki okrepil kolonijo bivših Zavrčanov, saj sta se Dušanu Petkoviću, Slavku Matiću in Milanu Obradovića pred dnevi pridružila tudi Toni Datković in Zlatan Muslimović, ki si je koprski dres prvič nadel v nedeljski tekmi proti Crveni zvezdi.


Bosansko-španski dvojec je bil danes tudi uradno preseljen v koprske vrste, tako Muslimović kot Riera sta bila namreč registrirana kot igralca Kopra, s čimer sta pridobila tudi pravico nastopa. Medtem ko je nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine s koprskim vodstvom sklenil enoinpolletno zvestobo, je dobro leto mlajši Riera, ki bo v Kopru opravljal tudi vlogo pomočnika športnega direktorja, kanarčkom obljubil zvestobo do konca sezone 2017/18.

To pa ni edina kadrovska novost, uradno potrditev so dobile tudi govorice, da je Leo Štulac podaljšal pogodbo s koprskim klubom. Enaindvajsetletni vezist bi bil po koncu sezone prost nogometaš, z novim dogovorom bo na Bonifiki predvidoma ostal do januarja 2017.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Olimpija pripeljala Nigerijca?

    Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…
  • Celjani še naprej neporaženi

    Nogometaši Celja so tudi na peti tekmi poletnega pripravljalnega obdobja ostali neporaženi…
  • Vombergar znova…?

    Kot vse kaže, je Andres Vombergar zaključil z nastopi v Mehiki, v dresu Atlasa San Luis. V…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija pripeljala Nigerijca?

Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…