Prvoligaši so v sredo pričeli z napornim ritmom tekem, ko bodo v treh tednih in pol odigrali vsaj sedem srečanj. Prva liga Telekom Slovenije se bo s štirinajstim krogom nadaljevala že v soboto in nedeljo, a bosta tokrat počivala dva nogometaša.


Goričani, ki bodo v nedeljo gostovali v domžalskem Športnem parku, kjer se bodo udarili z Radomljani, Miran Srebrnič, trener plavih, pa bo moral začetno enajsterico sestaviti brez Marca Modola. Branilec je v obračunu z Mariborčani prejel dva rumena kartona, Roman Rogelj, namestnik disciplinskega sodnika NZS, je Italijanu naložil dve tekmi prepovedi igranja, ob tem pa upošteval tudi predkaznovanost. Dve tekmi bo izpustil tudi Dragan Jelić, napadalec velenjskega Rudarja. Mariborčan v dresu knapov je predčasno zaključil obračun z Domžalčani, potem ko je s v borbi za skok s komolcem udaril Erika Janžo. Disciplinski sodnik je upošteval olajševalno okoliščino, zato bo strelec treh zadetkov izpustil tekmi z Olimpijo in Krko.

Velenjčani bodo morali zaradi štirih rumenih in rdečega kartona na račun Nogometne zveze Slovenije nakazati še 300 evrov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Prvi vratar Mure dokazal, da je nogomet veliko več kot le igra

Mura je prejšnji teden na Ljudskem vrtu slavila svojo največjo zmago v evropskem tekmovanj…