Po dobri predstavi Olimpije in slavju na nedeljskem večnem derbiju s 3-1 se je Olimpijin trener Savo Milošević nadejal svoje prve zmage v Stožicah in svoje prve sploh v 1. SNL. A srbski strokovnjak poudarja, da kljub prvi veliki zmagi sezone evforije v Ljubljani ne sme biti: “”To je bila naša najboljša tekma doslej. Zelo sem zadovoljen, vendar pa ne smemo zganjati nikakršne evforije. Sezona je praktično šele na začetku. Že v četrtek nas čaka nova zahtevna evropska tekma. Vesel sem, da so fantje na tako pomembni tekmi pokazali, česa so sposobni.”


Zeleno-beli so tako prvič slavili v novi sezoni domačega prvenstva, velik delež je dodal še trojček novih okrepitev v napadu, katerega je Milošević prav tako posebej omenjal po tekmi: “Igrali so res dobro. Veliko ljudi sprašuje, zakaj nismo pripeljali še koga, a sam sem za to, da najprej preverimo, kaj že imamo. Pomembno je, da tisti, ki pridejo, prinesejo kakovost. To so vse novi fantje, ki se morajo še privaditi drug na drugega. Ziljkić je pokazal velik potencial. Nukić je blestel že v prejšnji sezoni in dobro pozna to ligo, poleg tega pa gre za Ljubljančana in navijača Olimpije. Tudi Aldair pozna ligo,” napovedal pa je še, da se bliža nova okrepitev v napadu, kjer so zmaji precej tanki.

V četrtek Olimpijo čaka evropsko gostovanje pri portugalskemu prvoligašu Santa Clari, ki je od Ljubljane oddaljen več kot 2300 kilometrov. To bo tudi najdaljše gostovanje v zgodovini ljubljanskega kluba, tako da bodo zmaji morali hitro prebroditi uspešen derbi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jure Vitulič
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor do šeste zmage, slovo Glažarja

V Ljudskem vrtu sta se pomerila Maribor in Radomlje, minimalne zmage pa so se z zadetkom v…